marți, 13 octombrie 2015

SAB&A 2015 - Salonul Auto Bucuresti & Accesorii, Romaero Baneasa, 1-11 Octombrie 2015

Sambata trecuta, la invitatia KIA Motors, am fost prezent la SAB&A 2015 - Salonul Auto Bucuresti & Accesorii, organizat in cadrul Romaero Baneasa, unde am avut ocazia sa vad masini de lux de epoca, masini de viteza si ultimele trenduri in materie de automobile.

Am avut cu mine obiectivul Canon 50mm f/1.4, pus pe camera Canon 6D. O combinatie excelenta atunci cand doresti sa prinzi un cadru un pic mai larg si sa pastrezi totusi blurul specific prime-lens. Am setat camera la ISO 2000, pe modul AV (prioritate diafragma), diafragma la f/2.8, si am inceput sa caut diverse unghiuri din care puteam fotografia masinile din expozitie. Rezultatele le veti vedea putin mai jos.

De asemenea, am participat si la o demonstratie de indemanare auto sustinuta de triplul campion national la viteza in coasta in 2015 si multiplu campion la indemanare auto incepand cu anul 2011, Horia Gheorghe, un pilot de numai 21 de ani cu un palmares extraordinar. Gasiti mai multe detalii pe pagina oficiala Horia Gheorghe.

Salonul Auto Bucuresti - Expozitie de masini de epoca si ultimele trenduri in automobile. Canon 6D, obiectiv 50mm f1.4 Salonul Auto Bucuresti - Expozitie de masini de epoca si ultimele trenduri in automobile. Canon 6D, obiectiv 50mm f1.4 Salonul Auto Bucuresti - Expozitie de masini de epoca si ultimele trenduri in automobile. Canon 6D, obiectiv 50mm f1.4 Salonul Auto Bucuresti - Expozitie de masini de epoca si ultimele trenduri in automobile. Canon 6D, obiectiv 50mm f1.4 Salonul Auto Bucuresti - Expozitie de masini de epoca si ultimele trenduri in automobile. Canon 6D, obiectiv 50mm f1.4 Salonul Auto Bucuresti - Expozitie de masini de epoca si ultimele trenduri in automobile. Canon 6D, obiectiv 50mm f1.4 Salonul Auto Bucuresti - Expozitie de masini de epoca si ultimele trenduri in automobile. Canon 6D, obiectiv 50mm f1.4 Salonul Auto Bucuresti - Expozitie de masini de epoca si ultimele trenduri in automobile. Canon 6D, obiectiv 50mm f1.4 Horia Gheorghe, pilot in Campionatul National de Indemanare Auto si Viteza in coasta, intr-o demonstratie de indemanare la Salonul Auto Bucuresti 2015 Horia Gheorghe, pilot in Campionatul National de Indemanare Auto si Viteza in coasta, intr-o demonstratie de indemanare la Salonul Auto Bucuresti 2015