sâmbătă, 5 martie 2016

Fotograf la spectacolul Comedy.Show în tren + Concurs

Comedy.Show in tren - Silviu Pal Blog
Unul din lucrurile bune pe care le-am aflat de când o iubesc pe L este Comedy.Show, un grup de actori profesioniști care fac teatru de improvizație. Ce m-a atras foarte mult la ei este pasiunea cu care joacă, spontaneitatea replicilor, rapiditatea cu care improvizează și faptul că sunt super amuzanți. Deci, ca să înțelegeți, tot ce se spune într-un spectacol Comedy.Show este unic, deoarece absolut totul este improvizat pe loc. Da, știu, și eu m-am întrebat cum se poate așa ceva? Ei bine, actorii care formează Comedy.Show o fac. Și o fac absolut GENIAL!

Cum am dat de Comedy.Show?

Acum vreo 3 ani, într-o joi seară, iubita mea mi-a povestit despre un spectacol de teatru unde actorii, pe baza sugestiilor publicului, creează pe loc diferite scene de comedie. Mi s-a părut interesant, deoarece îmi plac mult oamenii creativi și spontani, așa că am cumpărat bilete pentru următorul spectacol și am mers împreună acolo. Spectacolul a avut loc la "La Scena", pe Strada Călărașilor, nr. 55 (click for map), într-o duminică la ora 19:00 (de altfel, am aflat că anul acesta, Comedy.Show a ajuns la sezonul 19 și se joacă în același loc, în fiecare duminică, de la 19:00, "La Scena". Cât de tare!).

Vă spun că nu am râs niciodată atât de tare cum am râs la spectacolul lor. Serios. Am plecat cu dureri de burtă de râs.

La Comedy.Show, scenele de teatru sunt improvizate pe baza sugestiilor publicului. Actorii au inventat mai multe runde de improvizație, care au ca punct de plecare idei date de către invitați. Nu vă pot spune mai multe, deoarece trebuie să vedeți cu ochii voștri spectacolul Comedy.Show, pentru că este unic!

Astăzi am avut ocazia să fotografiez un proiect foarte fain de-al lor, în care au susținut spectacolul Comedy.Show în...tren. Da, în trenul Transferoviar Călători București-Buzău dus-întors. Sincer, câți dintre voi au mai auzit de spectacole de teatru în tren? Pentru mine a fost o experiență genială și sunt sigur că pentru călătorii cursei a fost și mai frumos. Am văzut, când am ajuns la Buzău, călători triști că nu pot lua parte și la spectacolul de la drumul întors. Ce să mai, de poveste.

Ca să nu mă mai lungesc, vă invit să vizitați pagina oficială de facebook Comedy.Show ca să vedeți activitatea lor, precum și cum a fost pentru actori experiența spectacolului din tren. De asemenea, puteți fi la curent cu activitatea lor și spectacolele pe care urmează să le susțină.

Așadar, Comedy.Show este în fiecare duminică, orele 19:00, la "La Scena", Strada Călărașilor, nr. 55, București.

CONCURS: Câștigă o invitație de două persoane la un spectacol Comedy.Show. Participă la concurs lăsând un comentariu la această postare cu răspunsul la întrebarea "Ce te face să zâmbești?". Concursul se va încheia pe 11 Martie, ora 12:00. Câștigătorul/Câștigătoarea va fi anunțat/anunțată pe 11 Martie, ora 21:00, ca un update la această postare, și va fi ales/aleasă prin Random.org.
Mult succes!

UPDATE CONCURS: Concursul s-a încheiat. Vă mulțumesc tuturor pentru participare! Rămâneți aproape, revin cu câștigătorul diseară la ora 21:00!

Update 2: Și câștigătorul este:




Felicitări Daniela Iuliana Ioniche. Pentru a intra în posesia premiului, aștept un email la silviu.pal@live.com. Yuhu!