sâmbătă, 17 septembrie 2016

"Bridget Jones's Baby", un film romantic și foarte amuzant. Din 16 septembrie.

Când am hotărât să îmi fac blog, am plecat în minte cu mai multe domenii despre care mi-ar plăcea să scriu. Așa că am ajuns să povestesc despre fotografie, evenimente, diverse noutăți care mă interesează, jocuri, IT, caritate și nu în ultimul rând despre filme. Mai întâi am scris despre ce am văzut și mi-a plăcut de-a lungul timpului, apoi am scris despre filmele pe care le-am văzut la cinema, iar în ultimele luni am ajuns să scriu despre filmele pe care le-am văzut în avanpremieră.

Astăzi vreau să vă povestesc puțin despre "Bridget Jones's Baby"/"Bridget Jones însărcinată", un film extrem de amuzant, romantic, dar un pic ciudat. De ce? Pentru că nimeni nu știe cine este tatăl copilului lui Bridget: Jack sau Mark? Ok, ok, nu este chiar așa de ciudat. Doar o mică desincronizare...sau mai bine îi spunem sincronizare nepotrivită? Oricum, Bridget este norocoasă să aibă doi bărbați alături de ea de-a lungul sarcinii.

Știu, există posibilitatea să nu o cunoașteți pe Bridget, mai ales că ultima apariție a ei în public a fost în 2004. Există 3 filme cu Bridget Jones:
1. Bridget Jones's Diary (2001)
2. Bridget Jones: The Edge of Reason (2004)
3. Bridget Jones's Baby (2016)
Din punctul meu de vedere, ca să îl vedeți pe al treilea nu este neapărat nevoie să le vedeți pe primele două, pentru că vă prindeți pe parcurs. Totuși, nu strică să le luați la rând.

"Bridget Jones's Baby" este un film plin de farmec, narat de către Bridget (Renée Zellweger) ca și cum ar scrie în jurnalul, o femeie care lucrează ca director de știri la o televiziune cunoscută din Marea Britanie. Fiind despărțită de Mark Darcy(jucat de actorul Colin Firth), Bridget rămâne singură la 42 de ani. Simțind că are totul sub control, decide să se concentreze pe carieră. Dintr-o dată, viața ei se schimbă în momentul în care îl întâlnește pe Jack (Patrick Dempsey), un american faimos și atrăgător. Bridget nu vrea o relație, așa că dispare din peisaj destul de repede, având apoi o revedere cu Mark cam în aceeași perioadă în care s-a întâlnit cu Jack. După 3 luni, Bridget află că este gravidă. Dar cu care dintre cei doi?

Nu vă pot spune mai multe, vă las în suspans, doar vă zic că merită să îl vedeți la cinema. Vă las mai jos și trailerul, ca să vedeți o mică parte din ce vă așteaptă.

Din 16 Septembrie în cinematografele Cinema City.
Filmul este distribuit de Ro Image.

PS: Ca de obicei, dacă te-am convins să vezi filmul, aștept părerea ta într-un comentariu. Thanks!