joi, 15 decembrie 2016

Decembrie de poveste cu dulcețurile Bonne Maman

Decembrie de poveste cu dulcețurile Bonne Maman

Când eram mic, mama avea în cămară mereu borcane pline cu tot felul de bunătăți. De la murături, zacuscă, sosuri, până la gem și dulceață. Un adevărat paradis. Aproape în fiecare weekend făcea prăjituri sau clătite. Avea mereu grijă să ne facă fericiți pe mine și pe sora mea. Preferata mea era dulceața de căpșuni.

Săptămâna trecută am primit un cadou foarte drăguț din partea fetelor de la Creative Ideas, și anume dulceață și fursecuri cu dulceață de la Bonne Maman, astfel că mi-am adus aminte de momentele de familie în care mâncam acest desert de la mama. De altfel, și numele brandului sugerează ideea de mama bună. Foarte inspirat, din punctul meu de vedere, pentru că simți că mănânci ceva făcut de mama.

Care este povestea ta de decembrie?

Cu toții știm că luna decembrie este o lună de poveste și credem cu tărie în fiecare lucru care ne face să fim mai buni, mai liniștiți și mai speciali. Momentele dulci cu Bonne Maman sunt cele care ne pot face să scriem propriile povești! De aceea, în această lună de poveste, Bonne Maman ne îndeamnă să ne așezăm într-un fotoliu, cu o cană de ceai în mână, cu o gustare cu dulceață Bonne Maman și să ne scriem propria poveste de decembrie.

"Produse după o rețetă originală, franțuzească, dulcețurile Bonne Maman au un conținut de peste 50% din fructe, nu conțin coloranți, arome artificiale, sirop de glucoză sau fructoză care să le influențeze gustul fin. În România, produsele Bonne Maman sunt disponibile în variante clasice precum caise, căpșune, vișine sau zmeură, dar și în amestecuri de fructe sau în variante mai exotice, cum este marmelada de portocale. Oricare dintre aceste arome va face din orice gustare o adevărată experiență sau, mai bine zis, un decembrie...de poveste!" a declarat Liliana Bock, Brand Manager Maresi Foodbroker.

Tabloul perfect de decembrie cu dulcețurile Bonne Maman

Preparate după o rețetă asemănătoare cu cea a bunicii, dulcețurile Bonne Maman se încadrează perfect în tabloul de decembrie al fiecăruia dintre noi. Fie că alegem să ne bucurăm în liniște de o prăjitură delicioasă cu Bonne Maman, fie că optăm să le aducem zâmbetul pe buzele celor mici cu niște fursecuri cu dulceață Bonne Maman, fie că ne dorim să facem pe cineva drag mai fericit, în oricare dintre aceste variante, dulcețurile Bonne Maman ne vor ajuta să avem un decembrie de poveste!

Despre Bonne Maman

Brandul Bonne Maman a fost lansat în anul 1971, în Franța, de către Andros, o companie de familie. Astăzi, Bonne Maman a devenit lider de necontestat în Franta și în multe țări numărul 1 între brandurile importate.

Cu conținut ridicat de fruct, minimum 50%, fără coloranți și arome artificiale, dulcețurile Bonne Maman sunt produse doar din cele mai bune fructe, care sunt fierte încet pentru a nu distruge bucățile de fruct. Bonne Maman folosește zahăr brun din trestie de zahăr și zahăr alb din sfeclă si nu foloseste nici un fel de indulcitori, chiar si naturali pentru a nu schimba gustul natural al fructelor.

Decembrie de poveste cu dulcețurile Bonne Maman

De unde puteți cumpăra dulceața Bonne Maman

Dulceața Bonne Maman se găsește în magazinele Kaufland, Cora, Carrefour și Auchan la prețul recomandat de 12-14 lei.