vineri, 21 aprilie 2017

TrickZone, cel mai nou loc de gaming de pe Centrul Vechi (Covaci, 4)

TrickZone, cel mai nou loc de gaming de pe Centrul Vechi (Covaci, 4)
Cu siguranță mulți dintre voi aveți o mătușă, un văr sau un unchi care v-au învățat bancuri, Monopoly sau Poker. Eu am un unchi care pe la 6-7 ani m-a dus pentru prima dată într-o sală de jocuri pe televizor, în Roman. Îmi aduc aminte că m-am jucat pe niște controllere care erau prinse în masă cu cuie, să nu le fure cineva. Nu pot să uit nici acum cele 4 cuie care îngrădeau controllerul meu, batute strategic astfel încât extragerea lor să fie cât mai dificilă pentru un potențial hoț. Și acum râd când îmi aduc aminte. Dar, #casastiti, pasiunea mea pentru jocuri mi-a fost insuflată de unchiul Lau, pe care acum îl bat la FIFA17, pe PS4. Îmi iau revanșa pentru cât m-a bătut pe mine la șeptica în copilărie.

De ce vă povestesc despre asta? Păi zilele trecute am fost la TrickZone, pe Strada Covaci nr. 4, singura sală de jocuri din Centrul Vechi, unde cei dintre voi care sunt pasionați de gaming se pot juca pe Playstation 4 sau Xbox One. Aveți la dispoziție televizoare cu diagonala de 128 de cm, la rezoluție 4K, dar și un proiector pe jumate de perete, care mie mi-a oferit o experiență nouă în ceea ce privește meciurile de FIFA17, pentru că asta joc cel mai des. Bineînțeles că în camera cu proiector este și un sistem audio de înaltă calitate, care a făcut atmosfera în așa fel încât m-am simțit pe stadion, în mijlocul suporterilor.


Apropo, cam așa se vede de pe balconul din incinta TrickZone:


#BoysNightOut s-a numit primul eveniment marca TrickZone, pe 11 aprilie, o petrecere la care m-am întâlnit cu prieteni, bloggeri și vloggeri, cu care am jucat FIFA și am băut bere. Bineînțeles, ceilalți au jucat și alte jocuri. Ce mi se parte foarte tare este că oricine poate petrece #BoysNightOut la TrickZone, pentru că poți să-ți aduni prietenii și să faci cea mai tare petrecere.

Aveți la dispoziție o varietate de jocuri, printre care GTA, NFS, Mortal Kombat, UFC, Battlefield, și lista crește pe zi ce trece. La TrickZone există și o zonă pentru iubitorii de board games.


Recomand cu încredere TrickZone, pentru că eu m-am simțit super bine la ei și sunt sigur că și vouă o să vă placă. Pentru o ieșire în oraș cu prietenii sau chiar o zi de naștere, contactați TrickZone pe Facebook sau pe Site.

PS: A fost #BoysNightOut organizat de fete, că nu se putea altfel.