luni, 13 februarie 2017

Vodafone România lansează campania aniversară de 20 de ani oferind internet nelimitat gratuit de Ziua Îndrăgostiților

Vodafone România lansează campania aniversară de 20 de ani oferind trafic de date nelimitat și gratuit în Supernet™ 4G+ pe 14 februarie 2017 tuturor clienților serviciilor mobile. Astfel, cei peste 8,7 milioane de utilizatori mobili care au cartele preplătite, abonamente sau servicii dedicate companiilor vor avea acces nelimitat și gratuit pentru a naviga pe internet, a face streaming și a folosi social media în Supernet™ 4G+ de Ziua Îndrăgostiților.

"2017 este un an de referință pentru prima rețea digitală de telefonie mobilă din țară, întrucât aniversăm primii 20 de ani de activitate în serviciul clienților noștri. Vom sărbători împreună cu ei pe parcursul întregului an și sunt bucuros să anunț un cadou pe care l-am pregătit pentru ei: posibilitatea de a se bucura fără costuri și fără limite de cea mai bună rețea din țară de Ziua Îndrăgostiților. Aceasta este prima inițiativă dintr-o serie de surprize ce vor urma", a declarat Ravinder Takkar, Președinte și CEO, Vodafone România.

vodafone, romania, internet, gratuit, ziua, indragostitilor, 14 februarie, blogger

Vodafone România este primul operator de telecomunicații care a oferit trafic de date nelimitat și gratuit pentru clienții săi din întreaga țară în septembrie 2015 și apoi în februarie 2016. De asemenea, operatorul a oferit internet nelimitat și gratuit la metroul bucureștean în perioada februarie-martie 2016 și în orașele Iași și Cluj în perioada septembrie-octombrie 2016.

Despre Vodafone

Brandul Vodafone este prezent pe piața românească din anul 2005, când a achiziționat Connex, care și-a lansat serviciile în 1997. De-a lungul istoriei sale pe piața locală, operatorul a investit cu prioritate în inovație, fiind primul care a furnizat servicii GPRS (în 2001) și mai apoi servicii 3G (în 2005) și 4G (în 2012). Lansarea primului serviciu de Relații cu Clienții (în 1997), a primei fundații corporative (în 1998), a serviciului de mesaje scurte – SMS – și a celor de date și fax (în 1998), precum și a primului serviciu de recunoaștere automată a vorbirii (în 2014) se numără printre premierele pe care Vodafone România le-a marcat pe piața de telecomunicații din țara noastră.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone are divizii în 26 de țări, 49 de rețele partenere în întreaga lume și operațiuni de broadband fix în 17 țări. La 31 decembrie 2016, Vodafone avea 470 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 14,3 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com.