vineri, 10 martie 2017

Între 13-17 Martie va avea loc Spring IT la ASE

Mereu am fost atras de tehnologie și de tot ce mișcă în IT, astfel că am participat la tot felul de evenimente dedicate acestei industrii. Unele din preferatele mele sunt cele în care companii foarte mari și cunoscute își trimit reprezentanți să prezinte posibilitățile de angajare la aceste firme.

În perioada 13-17 Martie 2017, în cadrul Academiei de Studii Economice din București, la parterul Facultății de Cibernetică, Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) vă invită la ediția a VI-a a proiectului Spring IT.


Ce este Spring IT?

Spring IT este un eveniment unde cele mai renumite și active firme de pe piața IT vor susține prezentări și activități timp de 5 zile, prin care vor transmite informații despre ce înseamnă un job și cum să te pregătești mai bine pentru un interviu. Cei care doresc să participe la evenimente trebuie să se înscrie completând formularul disponibil pe site-ul www.springit.sisc.ro cu câteva date personale, iar la finalul paginii trebuie adăugat CV-ul, care ulterior va ajunge în baza de date a partenerilor evenimentului.

Spring IT aduce și în această ediție aplicația Cod Unic. Platforma de pe website permite partenerilor adăugarea codurilor unice ale participanților pe lista de favoriți. Este important ca fiecare student ce participă să se înscrie online în prealabil pentru a primi codul unic și pentru a putea beneficia de această oportunitate.

Despre SiSC

SiSC (www.sisc.ro) este cea mai veche organizație studențească din ASE, având peste 200 de proiecte desfășurate cu succes până în prezent. Scopul organizației este reprezentarea intereselor și drepturilor în raport cu mediul academic a studenților Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (C.S.I.E.), dar și crearea oportunităților de dezvoltare personală și profesională.


Parteneri și susținători

Partenerul principal al ediției a VI-a este Accenture, iar evenimentele de tip Career Day vor fi susținute de reprezentanți ai companiilor Microsoft, IBM și Raiffeisen în timp ce workshop-urile vor fi sustinute de: Bearing Point, ING, Metro Systems, SEERS, Play Solutions și Ernst & Young. Toate aceste companii vor fi prezentate la conferința de deschidere, iar mai multe informații despre structura evenimentelor menționate anterior se pot afla accesând programul disponibil pe site-ul proiectului (www.springit.sisc.ro).

Puteți intra și pe pagina de facebook, unde se fac actualizări zilnic: https://www.facebook.com/spring.it.sisc