luni, 5 decembrie 2016

Vodafone, lider mondial în serviciile Machine-to-Machine pentru al treilea an consecutiv

vodafone, machine to machine, m2m, lider mondial, iot, comunicat, presa
Pentru al treilea an consecutiv, Vodafone Group a fost desemnat de Gartner drept lider mondial pentru serviciile Machine-to-Machine (M2M), conform raportului "Magic Quadrant", pentru abilitatea sa de execuție și pentru viziunea cuprinzătoare.

"Poziționarea Vodafone, pentru al treilea an consecutiv, în topul efectuat de Gartner validează capabilitățile noastre în domeniul Internet of Things (IoT), care sunt inegalate la nivel mondial", a declarat Ivo Rook, Director IoT, Vodafone Group. "Vom continua să investim în această direcție pentru a le oferi clienților noștri beneficii maxime prin intermediul tehnologiei Internet of Things, într-o manieră simplă și facilă", a adăugat el.

Companiile din întreaga lume adoptă cu rapiditate oportunitățile oferite de tehnologia IoT, iar 76% dintre acestea sunt de părere că IoT va fi un factor decisiv pentru succesul lor, în timp ce 48% utilizează deja IoT pentru a susține transformări ample ale business-ului, potrivit celui mai recent Barometru IoT efectuat de grupul Vodafone.

"Obiectivul nostru este consolidarea poziției de lider a grupului Vodafone, prin extinderea ofertei de bază. De exemplu, lansarea NarrowBand-IoT la nivelul grupului va permite conectarea obiectelor care în trecut nu puteau fi conectate. Încurajăm inovația și explorăm permanent noi servicii care presupun mai mult decât conectare, pentru a-i ajuta pe clienții noștri să-și crească eficiența, veniturile și să-și dezvolte noi modele de business", a completat Ivo Rook. Raportul mondial Gartner "Magic Quadrant" despre serviciile Machine-to-Machine este disponibil aici.

Oferta Vodafone România de servicii dedicate companiilor se adresează atât firmelor mici și mijlocii, cât și corporațiilor, și include soluții individuale de voce mobilă, voce fixă și internet, precum și soluții integrate şi servicii M2M. Recent, Vodafone România a lansat Ready Business Score, un instrument inovator care oferă companiilor o analiză privind gradul lor de adaptare la noile tendințe tehnologice și recomandări de soluții pentru îmbunătățirea afacerii.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone are divizii în 26 de țări, 49 de rețele partenere în întreaga lume și operațiuni de broadband fix în 17 țări. La 30 septembrie 2016, Vodafone avea 470 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 14 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.