marți, 31 ianuarie 2017

De marti, 31 ianuarie, poti cumpara in avans bilete la "Frumoasa si Bestia"

frumoasa si bestia, emma watson, Bill Condon, Dan Stevens, Luke Evans, ranevents comm, ranevents

Publicul român va putea achiziţiona în avans bilete pentru cea mai nouă producţie Disney, începând de marţi, 31 ianuarie. "Frumoasa şi Bestia" va ajunge în cinematografele din România din 17 martie. Cumpărarea biletelor în avans le oferă posibilitatea cinefililor de a fi printre primii care experimentează magica poveste live-action, la cinema.

Povestea clasică din "Frumoasa şi Bestia" şi mesajul pe care îl transmite – acela că frumuseţea adevărată vine din interior – datează din secolul al XVII-lea. Astăzi, tema poveştii este la fel de actuală şi relevantă, continuând să le stârnească înteresul oamenilor, rezultând astfel nenumărate reinterpretări. Versiunea finală şi definitivă a poveştii rămâne însă cea de la Disney, care a fost nominalizată la premiile Oscar în 1991.

"Frumoasa şi Bestia" este unul dintre cele mai preţuite titluri ale studioului, fiind lansat în epoca de aur a animaţiei, alături de "Mica Sirenă", "Regele Leu" şi "Aladdin". Romantică, plină de farmec, dar şi amuzantă, povestea este una de neuitat, care îi transportă pe oameni într-o lume de basm, în care binele triumfă.


Studiourile au simţit că o adaptare a poveştii are potenţialul de a încânta publicul din nou, prezentându-i ideea regizorului Bill Condon. Acesta a fost uşor reticent, spunând că "varianta din 1991 este perfectă. Atunci când filmul a fost lansat, a fost inovator, iar felul incredibil în care era relatată povestea m-a făcut să nu îmi doresc iniţial să mă ating de ea." În scurt timp însă, regizorul premiat cu Oscar şi-a dat seama că este momentul cel mai potrivit pentru o adaptare live-action a poveştii.

Un povestitor desăvârşit, Condon a putut vizualiza de la început potenţialul cinematografic. "Readaptăm povestea, 25 de ani mai târziu, iar tehnologia a ajuns din urmă ideile fanteziste din filmul animat", explică Bill Condon. "Acum este posibilă, pentru prima oară, crearea unei versiuni reale a unei ceşti de ceai vorbitoare, într-un format realist, live-action."

Filmul "Frumoasa și Bestia" este distribuit de Forum Film România și va avea premiera pe 17 martie 2017, fiind disponibil în format 3D (subtitrat şi dublat) şi IMAX 3D (subtitrat).

Trailere aici și aici.
***
Despre Forum Film România

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Disney, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, Lionsgate, Weinstein, FilmNation şi alţi independenţi. Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.


Comunicat de Ranevents Comm.