miercuri, 1 martie 2017

Moony Coffee Room, doza zilnică de energie sau de relaxare

Moony Coffee Room, Bucuresti, relaxare, cafenele bucurestene, cafenele, cele mai bune cafenele, cafenele in bucuresti, creative ideas
Moony Coffee Room este locul care se diferențiază de alte cafenele din capitală prin conceptul original al amenajării interioare, un mix de elemente inspirate din țările de origine ale cafelei, cum ar fi traforurile din lemn si elemente specifice cafenelei vieneze - lămpile din porțelan alb realizate manual, totul purtând semnătura arhitectului Cristian Corvin. Cafeneaua a devenit în scurt timp opțiunea ideală a celor care vor să își ia doza zilnică de energie sau de relaxare, așa că odată cu venirea primăverii, Moony Coffee Room a adus noutăți în meniu și a prelungit programul de funcționare.

Moony Coffee Room, Bucuresti, relaxare, cafenele bucurestene, cafenele, cele mai bune cafenele, cafenele in bucuresti, creative ideas

Design-ul interior de la Moony Coffee Room a fost apreciat oficial prin distinctia Shortlisted, la WIN Awards 2016 , categoria "Cafes". Pentru produsul reprezentativ al locației - cafeaua de specialitate - Moony colaborează cu prăjitoria Five Elephant din Berlin, premiată la rândul ei în cadrul concursului European Coffee Trip Awards 2016.

Moony, mai mult decât un specialty coffee shop

Conceptul original al amenajării a făcut ca Moony să devină o locație perfectă atât pentru relaxare, cât si pentru întâlniri de business, workshop-uri sau petreceri corporate și private.

O noutate pe care Moony a introdus-o în meniu este opțiunea de after work drink! Fie la un pahar de bere artizanală, fie la unul de vin franțuzesc sau prosecco, clienții se pot bucura de view-ul de care beneficiază cafeneaua, acela către unul din monumentele de arhitectură ale orașului, fostele ateliere Cartea Romanească, actualmente Metropolis Center.


Pentru toți cei care sunt mereu pe fugă, coffee shop-ul le vine în ajutor cu soluția de take-away pentru orice produs din meniu, dar și cu campania Grab & Go prin care, alături de o cafea delicioasă (Americano, Capuccino sau Flat White), se pot savura și muffins, croissante sau waffles, toate făcute în casa și… la preturi speciale.

Pe lângă cafeaua 100% arabica, clienții se pot delecta și cu variante pentru mic dejun, delicii pentru prânz cum ar fi supele cremă de ciuperci cu blue cheese, legumele ratatouille cu piept de rață afumat, sau deserturi precum cheesecake cu lămaie și mac sau tort de migdale.

Discount special de primavară

În plus, zilele de 1 si de 8 martie aduc o ofertă specială pentru doamne și domnișoare: un discount de 20% la orice cafea cumpărată!

Moony Coffee Room se află pe Bvd. Iancu de Hunedoara, Nr 54B, Bucuresti.
Program: L-V 08:00-19:00.


Comunicat de Creative Ideas.