miercuri, 8 martie 2017

Logan, ultimul capitol al poveștii lui Wolverine #MovieTime

logan, wolverine, odeon film, pareri despre logan, movie review logan, review film, review, hugh jackman, patrick stewart, Dafne Keen, fetita din logan
Încă din copilărie am fost pasionat de personajele X-Men. Îmi aduc aminte că nu pierdeam niciun episod din desenele animate de pe Fox Kids. Timpul a trecut și treptat au apărut și filmele X-Men, care, alături de cele cu eroii Avengers, au hrănit copilul din mine în ultimii ani. Dintre toate caracterele X-Men, Wolverine este preferatul meu din trei motive: este extrem de puternic, are cea cea mai cool armă și este jucat de Hugh Jackman.

logan, wolverine, odeon film, pareri despre logan, movie review logan, review film, review, hugh jackman, patrick stewart, Dafne Keen, fetita din logan

Zilele trecute am văzut în avanpremieră filmul "Logan", ultimul capitol din seria Wolverine. Pentru mine a fost un film trist știind că este ultimul. Aș fi vrut să îl mai văd măcar într-un film pe Hugh Jackman. Așa este când ne place ceva foarte mult, știm că nu ne vom sătura niciodată. Însă există un final pentru toate. Totuși, după ce s-a terminat filmul, mi-am dat seama că povestea nu avea cum să meargă mai departe.

logan, wolverine, odeon film, pareri despre logan, movie review logan, review film, review, hugh jackman, patrick stewart, Dafne Keen, fetita din logan

"Logan" este un film plin de adrenalină, așa cum sunt toate filmele din colecția lupului. Începutul te pune pe gânduri, te pregătește pentru ce ai văzut în trailer: cine este fetița mutant, ce se întâmplă cu profesorul Charles, de ce Logan arată atât de bătrân. Sunt întrebări la care vei primi răspunsurile mergând la film.


Mi-a plăcut mult legătura specială dintre Logan și Charles, care mi-a dat impresia că ar fi tată și fiu, filmul oferind astfel publicului imaginea umană a mutantului din adamantium. De asemenea, apariția fetiței în viața lui Logan și reponsabilitățile pe care trebuie să și le asume de acum înainte dau filmului un aer familial, ca și cum bunicul ar fi Charles, Logan tatăl, iar Laura fiica.

Patrick Stewart joacă rolul unui Charles Xavier foarte bătrân și bolnav, senil. Profesorul, recunoscut ca fiind cel mai mare și puternic creier al lumii, este, de această dată, la pat. Totuși, pe parcursul filmului veți vedea o evoluție în starea lui Charles, asumându-și rolul de părinte al Laurei, protejând-o cu dragostea pe care numai un bunic o poate oferi.


Pe de altă parte, Laura (Dafne Keen), fetița mutant, este senzațională. Pentru mine este atracția întregului film. După cum ați văzut și în trailer, nu prea are milă de cei care se iau de ea, atât de inocentă cum pare. Apariția ei este misterioasă, iar Logan reacționează așa cum îl știm cu toții. Independentă și neînfricată, se năpusește asupra celor care vor să îi facă rău. Este agilă, iar mișcările ei extrem de rapide iau prin surprindere pe oricine.


Cum spuneam mai sus, povestea este făcută în așa fel încât să vedem și partea umană a lui Wolverine. Fetița cu care s-a pricopsit fără să vrea reușește, cumva, să îmblânzească bestia.


"Logan" este în cinematografele din România începând cu 3 Martie. Filmul este distribuit de OdeonFilm. De menționat că filmul este foarte violent și include multă acțiune și kill-ăreală, așa că să fiți pregătiți.

Trailer 1
Trailer 2