vineri, 9 octombrie 2015

Vodafone Romania a lansat iPhone 6S si iPhone 6S Plus in toata tara

Vodafone Romania lanseaza iPhone 6S si 6S Plus - Silviu Pal - Blog
Azi-noapte, 9 Octombrie 2015, ora 00:00, Vodafone a fost lansat iPhone 6S si iPhone 6S Plus, cele mai asteptate terminale ale momentului, fiind disponibile deja in intreaga retea de magazine Vodafone si ale partenerilor. A fost un eveniment foarte frumos, plin de surprize si de buna dispozitie. Cei care au venit la Vodafone Lipscani au avut parte de muzica buna, magie, fotografii printate, ceaiuri si cafele fierbinti.

Cabral a fost MC, iar Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, a spus cateva cuvinte despre lansare:
"Ne face placerea sa oferim cel mai bun iPhone in cea mai rapida retea. Suntem mandri pentru cea mai recenta recunoastere a performantei retelei noastre – in septembrie 2015, am fost recunoscuti drept reteaua care furnizeaza cele mai bune viteze de date 4G din Europa, potrivit unui studiu extins emis de OpenSignal".

Cele mai recente modele de iPhone pot fi folosite de utilizatori in cea mai rapida retea 4G, alaturi de abonamentul RED 89, ce include convorbiri si SMS-uri nelimitate in orice retea nationala, 10 GB trafic de date, 2000 de minute internationale, 400 minute roaming/luna si 1.5 GB/ luna trafic de date in roaming, precum si acces pe intreaga perioada contractuala la filme si seriale prin HBO GO si muzica prin Zonga powered by Vodafone.

Noile terminale sunt puse in valoare de Supernet™, o inovatie in utilizarea serviciilor de Internet mobil, care asigura viteze ridicate, stabilitate crescuta si protectie completa, pentru o experienta superioara de utilizare.

Recent, Vodafone Romania a fost desemnata drept reteaua care furnizeaza cele mai bune viteze de date 4G din Europa, cu o medie de 36 Mbps, potrivit unui studiu extins, publicat in 24 septembrie 2015 de catre OpenSignal. Informatia din raport are ca sursa 325.221 utilizatori globali ai serviciilor 4G, care au contribuit cu date in perioada iunie-august 2015. Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati OpenSignal Official Reports.

Pentru mai multe informatii despre noile modele de iPhone, va rugam intrati pe Apple Iphone Website. Pentru informatii legate de planuri tarifare, intrati pe Planuri tarifare Iphone.

Seara a fost incheiata cu un concurs organizat de Vodafone, care a pus la bataie un iPhone 6S celor care aveau la ei un accesoriu roz (deoarece tocmai s-a lansat primul iPhone de culoare roz). Nu vreau sa ma laud, ci doresc sa multumesc din suflet echipei Vodafone si lui Andrea Rossini pentru faptul ca au organizat totul atat de bine si frumos. Norocul a dat peste mine si am reusit sa castig acel iPhone 6S. Multumesc mult de tot! #Flausatu va pupa!

Vodafone Romania lanseaza iPhone 6S si 6S Plus - Silviu Pal - Blog
Vodafone Romania lanseaza iPhone 6S si 6S Plus - Silviu Pal - BlogVodafone Romania lanseaza iPhone 6S si 6S Plus - Silviu Pal - BlogVodafone Romania lanseaza iPhone 6S si 6S Plus - Silviu Pal - BlogVodafone Romania lanseaza iPhone 6S si 6S Plus - Silviu Pal - BlogVodafone Romania lanseaza iPhone 6S si 6S Plus - Silviu Pal - Blog