sâmbătă, 24 octombrie 2015

eTravel Conference - editia IV - 27 Octombrie 2015, Crowne Plaza

Cel mai mare eveniment national de afaceri si promovare online dedicat industriei de turism in Romania, eTravel Conference, organizat de Evensys, va avea loc la Crowne Plaza Hotel, Bucuresti, pe 27 Octombrie 2015.

eTravel Conference iti ofera oportunitatea de a interactiona cu specialisti din industrie, poti afla care sunt cele mai recente tendinte din turism, marketing si social media.

Participantii vor afla care e viitorul marketingului pe Internet in industria turismului; ce instrumente pot avea un impact cat mai mare si cum le poti folosi pentru a genera vanzari; cele mai bune strategii de comunicare pentru cresterea ROI; care este impactul comertului online asupra companiei si clientilor; modul in care utilizatorul de internet achizitioneaza online produse de turism.

Vor participa manageri si executivi din industria hoteliera si de turism, reprezentanti ai agentiilor de turism, manageri de marketing, agentii de booking. Promovarea si vanzarea produselor de turism pe Internet va reprezenta punctul principal de discutie al evenimentului.

Cativa dintre vorbitori:
- JAN-PAUL EPHITHITE, Senior Product Manager – Open Platform, Travelport
- MARIYA LUKAVSKA, Account manager CPC Central and Eastern Europe, TripAdvisor
- FRANK REUL, Area General Manager, Accor Romania - Bulgaria - Macedonia
- KENNETH LOPEZ TRIQUELL, Sales Director, Adara
- MICHAEL TOEDT, Managing Partner, CEO Toedt, Dr. Selk & Coll. GmbH
- DRAGOS ANASTASIU, Presedinte, Eurolines
si multi altii (vezi aici toti vorbitorii).

Mai multe detalii pe pagina oficiala eTravel Conference.