marți, 20 octombrie 2015

Lytro Illum - cea mai mare inovatie in fotografie

Lytro Illum a castigat anul acesta premiul TIPA. Cea mai noua inovatie capabila sa ofere fotografii vii - F64 - Silviu Pal Blog
Ati auzit de camera foto Lytro Illum? Este o camera foto care a castigat premiul TIPA 2015 pentru Best Imaging Innovation.

Lytro Illum light field camera este un aparat foto cu totul inovator, capabil sa va ofere "fotografii vii", punctul de focalizare al acestora fiind ales ulterior declansarii, pe parcursul vizionarii pe ecranul tactil sau pe calculator.

Illum nu percepe in mod traditional imaginile, el capteaza informatii despre unghiul razelor de lumina, permitandu-i sa se calculeze si sa controleze ulterior diferite perspective puncte de focalizare. Aceste imagini sunt interactive, dand sansa privitorului sa aleaga punctul in care doreste sa fie realizat focusul. Puteti focaliza oriunde si oricand in cadrul imaginii obtinute, pe fundal sau pe subiect.

Lytro Illum Light Field Digital dispune de o optica de exceptie, obiectivul cu zoom optic 8x si diafragma constanta f/2.0 putand realiza imagini macro de la 0 mm. Utilizarea aparatului este foarte facila, multumita comenzilor amplasate ergonomic si a ecranului LCD tactil ce permite accesarea rapida a diferitelor functii.

Specificatii:
• Rezolutie: 40 megaraze (daaaa, MegaRaze)
• Diafragma constanta f/2.0
• Zoom optic: 8x (30mm-250mm echivalent in format 135)
• Viteza maxima obturator: 1/4000s
• Monitor LCD tactil de 4"

Vezi aici cum arata o fotografie facuta cu Lytro Illum: Site-ul oficial Lytro

Detalii despre cea mai noua inovatie in fotografie le gasiti pe pagina oficiala F64.
Lytro Illum a castigat anul acesta premiul TIPA. Cea mai noua inovatie capabila sa ofere fotografii vii - F64 - Silviu Pal Blog