marți, 13 octombrie 2015

DJI Osmo, noua camera video cu adevarat revolutionara - F64

DJI Osmo o camera video cu adevarat revolutionara, oferind o rezolutie 4K si un sitem ingenios de stablizare a imaginii, oferindu-va imagini uimitoare de fiecare data, indiferent de conditiile in care filmati.

Magazinul F64 pune la dispozitie clientilor, incepand cu 2 Noiembrie, o noua camera video: DJI Osmo. DJI Osmo este o noua camera video cu adevarat revolutionara, care ofera o rezolutie 4K si un sitem ingenios de stablizare a imaginii, oferindu-va imagini uimitoare de fiecare data, indiferent de conditiile in care filmati.



Acest sistem de stabilizare este foarte compact si usor integrand 3 motoare cate unul pentru fiecare axa de miscare, controlate de un computer care permite ajustari cu o precizie de ±0.03°. Un senzor inertial detecteaza miscarile si viibratiile, trimitand comenzi de compensare catre servomotoarele gimbal-ului. Senzorul si algoritmi utilizati permit diferentierea miscarilor intentionate ale operatorului fata de tremuraturile si vibratiile nedorite.
DJI Osmo o camera video cu adevarat revolutionara, oferind o rezolutie 4K si un sitem ingenios de stablizare a imaginii, oferindu-va imagini uimitoare de fiecare data, indiferent de conditiile in care filmati.

Camera o puteti gasi la magazinul F64. Pentru a fi anuntat cand va aparea in stoc prin email, adauga produsul in wishlist si da click pe butonul "Anunta-ma", apoi urmeaza pasii. Spor la cumparaturi! :)

DJI Osmo o camera video cu adevarat revolutionara, oferind o rezolutie 4K si un sitem ingenios de stablizare a imaginii, oferindu-va imagini uimitoare de fiecare data, indiferent de conditiile in care filmati. DJI Osmo o camera video cu adevarat revolutionara, oferind o rezolutie 4K si un sitem ingenios de stablizare a imaginii, oferindu-va imagini uimitoare de fiecare data, indiferent de conditiile in care filmati. DJI Osmo o camera video cu adevarat revolutionara, oferind o rezolutie 4K si un sitem ingenios de stablizare a imaginii, oferindu-va imagini uimitoare de fiecare data, indiferent de conditiile in care filmati.