luni, 5 octombrie 2015

Internet & Mobile World 2015 - Comunicat de presa

PE SCURT: Va fi bestial!!!

Comunicat de presa IMWORLD 2015 "De ce nu ar trebui sa ratezi IMWorld 2015: 120 de vorbitori, 110 companii prezente, peste 1590 de solutii digitale si IT. 7-8 Octombrie, Romexpo.

Mai sunt numai câteva zile până când cel mai mare eveniment „business to business” din România dedicat soluțiilor digitale, mobile și de software își deschide porțile. Internet & Mobile World 2015 (IMWorld 2015) se va desfășura, în perioada 7-8 octombrie, în Pavilionul Central al Romexpo, locul unde se adună peste 110 dintre cei mai importanți furnizori de soluții digitale și IT din România și nu numai.

Pe cele patru scene special amenajate (Main Stage, Digital & E-commerce Stage, Business Software și Developer Stage), peste 120 de speakeri locali și internaționali vor susține 92 de sesiuni, în care vor aborda cele mai noi tendințe, provocări și oportunități pentru fiecare domeniu in parte. Cum sună treaba asta pentru tine?

Astfel, pe Developers Stage, vor urca reprezentanți ai Red Hat, Yammer, Research Gate, Ethereum și SAP şi se va desfășura și o demonstraţie live de hacking cu unii dintre cei mai cunoscuți „hackeri etici” din Marea Britanie. Pe Business Software Stage, lideri cu experiență de peste 20 de ani în industrie vor prezenta cele mai noi și eficiente strategii de IT și securitate, într-o lume a aplicațiilor, iar pe Digital Marketing Stage urcă, între alții, Lukas Maixner, cofondatorul Socialbakers, Anthony Quigley, fondatorul Digital Marketing Institute, dar și Paddy Moogan, unul dintre cei mai apreciaţi specialişti SEO din Marea Britanie.

Main Stage-ul este rezervat unora dintre cei mai influenți oameni din domeniul digital din Europa, în prezent, între cele mai cunoscute nume regăsindu-se Andy Chen, fostul CEO al Tidal, unul dintre cele mai promiţătoare business-uri digitale ale momentului, achiziționat în acest an de rapperul american Jay Z, cu 56 milioane de dolari, Jeremy Abbett, Creative Evangelist la Google, votat între cei mai influenți 100 de tineri din industria digitală europeană, dar și Javier Martinez, VP of Business Development la Libelium, un must-watch business pe segmentul Internet of Things.

De ce nu trebuie să ratezi IMWorld 2015?
Pentru că, pe parcursul celor două zile, aici va fi cea mai mare concentrație pe metrul pătrat de specialiști în soluții digitale, mobile și de software, locali și străini, cu care vei avea ocazia să intri în contact și să comunici. În același timp, aici vor fi prezenți lideri ai industriei digitale din Romania cu care vei putea face networking și cu care vei avea oportunitatea de a lega relații și de a încheia parteneriate. Și tot aici vor fi prezentate cele mai noi solutii de cloud, ERP, secutitate cibernetică, CRM, E-Commerce & Retail, plăți electronice, Hosting & Internet și nu numai.

Iar discuțiile față în față vor fi foarte simplu de inițiat prin intermendiul MyCONNECTOR, o aplicație care permite discuții la nivel one-to-one între toți participanții evenimentului. Astfel, cei prezenți pot intra în contact unii cu ceilalți și pot stabili întâlniri cu profesioniști din zona lor de interes, cu reprezentanții companiilor prezente sau chiar cu speakerii evenimentului.

Un alt motiv pentru care nu trebuie să ratezi IMWorld în acest an este faptul că aici ai posibilitatea de a testa cele mai noi și în vogă gadgeturi.

Tot aici vor avea loc, în premieră, lansări de produse printre care menţionăm un smartphone al celor de la Allview.

În zilele de 7 și 8 octombrie, cele mai importante publicații de specialitate din Romania (anul aceata, IMWorld are peste 30 de parteneri media) vor acoperi evenimentul și vor oferi vizibilitate speakerilor și lansărilor de gadgeturi de pe parcursul celor două zile.

În cadrul IMWorld 2015 vor fi amenajate și două working-space-uri, în care participanții se pot relaxa sau pot avea întâlniri informale de afaceri cu potențiali parteneri. Astfel, Flanco și ASUS vin cu TheZENZone, “un birou în afara biroului”, dotat cu laptopuri și internet, iar Regus propune un spațiu amenajat cu obiecte de mobilier futurist, unde vizitatorii pot lucra, pot face networking sau se pot relaxa la o cafea, într-un mediu prietenos.

Pentru al patrulea an consecutiv, partenerul principal al evenimentului este Telekom România, un brand care susține inovația, un ingredient esențial într-o lume guvernată de viteză. "Telekom e prezent acolo unde se construiește viitorul tehnologic. Soluțiile de tip smart lightening, smart parking, managed wi-fi și telemedicina cu care vine anul acesta la IMWorld arată că nu mai avem de așteptat ca noul val al perpetuei revoluții tehnologice să prindă contur", a declarat reprezentantul general Telekom România. Accesul la IMWorld 2015 se face pe bază de înregistrare prealabilă, iar biletele pot fi cumpărate online, accesând www.imworld.ro. Există trei tipuri de bilete, fiecare având asociat un pachet de beneficii: Digital Architect, Marketer Master Pass și Developers Master Pass, precum și discounturi pentru grupuri."