sâmbătă, 20 februarie 2016

Concert caritabil - Călin Grigoriu Trio

Send a Cow - Concert caritabil Calin Grigoriu Trio - Silviu Pal Blog
Azi, împreună cu L, am fost invitați de către o prietenă dragă, Nico, la concertul trupei Călin Grigoriu Trio, din cadrul evenimentului "Africa se poate hrăni singură", organizat de fundația Send a Cow. Pe scurt: mi-a atins sufletul.

Trei oameni faini, Călin Grigoriu - chitarist, compozitor și aranjor, Călina Epuran - violoncel, Cezar Căzănoi - flaut, cântă muzică de înaltă calitate, adaptată în versiune proprie. Sunt împreună din 2012 și participă la concerte și festivaluri în toată țara. Puteți vedea aici un video cu un concert de-al lor.

Acest eveniment, precum și ascensiunea din martie 2016 pe Kilimanjaro a doi voluntari români, Paula Muntean și Andrei Baicu (click pe numele lor pentru a le citi povestea și află cum îi poți sprijini), reprezintă, în România, principalele forme de strângere de fonduri pentru susținerea proiectelor fundației Send a Cow.

Cu ce se ocupă fundația Send a Cow?

Send a Cow este o organizație caritabilă internațională, cu sediul în Regatul Unit, înființată de fermieri britanici acum 25 de ani. Pe atunci, limita de lapte impusă de UE forța fermierii să își trimită vacile de lapte la abator, iar în același timp Uganda și alte țări africane lansau apeluri internaționale prin care cereau lapte. Prin urmare, acest grup de fermieri a decis să lanseze un proiect care urma să devină o acțiune inovativă și practică.

Organizația oferă instruire, furaje, semințe și suport continuu, ajutând familiile să folosească cât de mult este posibil pământul și resursele pe care le au deja. În 2015, organizația a ajutat mai mult de 120.000 de oameni să devină fermieri responsabili, iar în cei 25 de ani de existență, Send a Cow a ajutat peste 1 milion de oameni.

Mai multe despre Send a Cow pe pagina http://www.sendacow.org/.

Găsiți și comunicatul de presă publicat pentru evenimentul "Africa se poate hrăni singură" la acest link.

Tu i-ai ascultat pe cei de la Calin Grigoriu Trio? Lasă-mi un comentariu cu impresiile tale legate despre concertul lor. Mie imi plac mult!

Câteva fotografii pe care le-am facut la eveniment:
Sala de spectacole de la Cercul Militar, Bucuresti © Silviu Pal

Send a Cow © Silviu Pal

Obiecte pentru licitație © Silviu Pal

Călin Grigoriu Trio © Silviu Pal

Călin Grigoriu Trio © Silviu Pal

Călin Grigoriu Trio © Silviu Pal

Călin Grigoriu Trio, Tică Alexe
Paula și Andrei, voluntarii care vor pleca pe Kilimanjaro
© Silviu Pal