duminică, 12 iunie 2016

De pe Youtube [1]

Noutati pe Youtube. Barack Obama, Ariana Grande, Heineken, The Cliche, Cristiano Ronaldo, Nike, Grace Van der Waal
Nu am mai scris pe blog de ceva timp, dar recuperez. Azi vă las să vă uitați la câteva filmulețe de pe YouTube care s-au remarcat săptămâna aceasta. Primul videoclip este din emisiunea The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, pe care o urmăresc îndeaproape. Jimmy este actor, prezentator, cântăreț, comedian și multe altele. Un adevărat show-man, carismatic și foarte bun în ceea ce face. În timpul emisiunii lui, cei mai cunoscuți actori de la Hollywood și nu numai, sunt invitați să participe la diferite scurte competiții, cum ar fi Catchphrase, Egg Russian Roulette, Giant Beer Pong sau Wheel of Musical Impressions(click aici pentru proba senzațională cu Ariana Grande). În videoclipul pe care îl distribui astăzi este vorba despre proba Slow Jam The News, care îl are în rol principal pe nimeni altul decât președintele Statelor Unite, Barack Obama. Genial, din punctul meu de vedere.


Următorul videoclip este ultima reclamă la Nike, având ca actor principal pe Cristiano Ronaldo, într-o poveste care are în centru pasiunea pentru fotbal și voința de a ajunge cel mai bun jucător din lume. Pe mine m-a motivat și cred ca mă reapuc să joc fotbal. Vedem cu timpul cum voi fi. Enjoy!


Să trecem la bere. Heineken vine cu o nouă reclamă cu titlul The Cliché, care nu pare ceea ce este. Povestea pleacă de la o cină romantică a trei cupluri, în meniul iubitului fiind un mesaj de la Heineken, în care este invitat la finala Champions League, fără iubita lor, pentru care cei de la Heineken lasă în meniu o invitație la Spa pentru patru zile. Vedeți cum se termină povestea în videoclipul de mai jos:


Am momente când, pentru cel puțin o oră uitându-mă la audiții de excepție la concursurile de talente. Zilele trecute am descoperit audiția unei fetițe de 12 ani la America's got Talent, Grace Van der Waal, care pur și simplu m-a impresionat. Își cântă povestea la Ukulele. Cum vi se pare?


Cam atât pentru săptămâna aceasta. Sper că v-a plăcut selecția mea.

Pe curând.