sâmbătă, 9 iulie 2016

Filmele verii la IMAX & 4DX

Filmele verii la IMAX si 4DX - Cinema City - Silviu Pal Blog
Nu sunt foarte mulţi ani de când IMAX a ajuns în România. Mai nou, cinematograful a avansat foarte mult din punct de vedere al tehnologiei, astfel au apărut săli 4DX, care activează toate cele cinci simţuri ale pasionatului de film. Scaunele high-tech mobile, dar şi efectele speciale - mişcare, apă, vânt, lumină, miros - oferă o experienţă totală. Mie mi se pare incredibil cât de mult au fost dezvoltate sălile de cinema. Am avut ocazia să le testez pe amândouă. Concluzia: cel puţin o dată în viaţă trebuie să vezi un film într-un cinematograf IMAX şi 4DX, disponibile în România doar la Cinema City (IMAX - AFI Palace Cotroceni, Bucureşti şi Shopping City Timişoara; 4DX - Mega Mall Bucureşti, City Park Constanţa şi Shopping City Timişoara).

Acest articol este despre cele mai așteptate filme ale verii, care vor rula în impresionantele formate IMAX & 4DX.

Începem cu "Now You See Me: Jaful Perfect 2", care este deja în programul Cinema City. Ca să faceți bine legăturile, trebuie să vedeți și partea I. Un film despre spectacol și magie, cu Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan și Daniel Radcliffe.

Trailer "Now You See Me 2"


Un film unde realitatea virtuală capătă un nou nivel, "Ziua Independenței: Renașterea" a avut avanpremiera pe 24 iunie. Formatul IMAX și 4DX transformă complet experiența cinematografică și astfel simți ca și cum ai fi implicat direct în film. Povestea filmului este despre o nouă amenințare extraterestră asupra Pământului, oamenii lucrând din greu la un imens program de apărare. Trailerul spune tot. Merită văzut!

Trailer "Ziua Independenței: Renașterea"


De mic copil m-au pasionat desenele animate cu Tarzan. Apoi am jucat și jocul pe care, probabil, mulți dintre voi îl cunosc. Din 8 iulie, în cinematografele IMAX și 4DX a apărut "Legenda lui Tarzan", un film pe care îl voi vedea în seara asta, în AFI Palace Cotroceni, în format IMAX. Cu Margot Robbie în rolul lui Jane și Alexander Skarsgard în rolul lui Tarzan, sunt sigur că filmul este genial. Vin cu update într-un nou articol după ce îl voi vedea. Trailerul mai jos:

Trailer "Legenda lui Tarzan"


Din 22 iulie, cinematografele IMAX și 4DX se îmbogățesc cu încă un film demențial, "Star Trek: Dincolo de infinit". Nu vă spun nimic mai mult, decât las trailerul să vă convingă să veniți la film. It will be legendary!

Trailer "Star Trek: Dincolo de infinit"

"Teenage Mutant Ninja Turtles 2" este deja în programul Cinema City. Vă recomand să vedeți prima parte, pentru a vă face o idee despre ce va fi vorba în partea a doua. Ce mi-a plăcut foarte mult la acest film au fost animațiile realiste și umorul țestoaselor, precum și faptul că Megan Fox joacă în film <3.

Trailer "Țestoasele Ninja 2


Ultimul film despre care vreau să vă povestesc este mult așteptatul "Warcraft: Începutul", pe care îl puteți vedea deja în cinematografele IMAX și 4DX. Un film impresionant, inspirat din jocul cunoscut deja în toată lumea. Tărâmul pașnic din Azeroth se află la un pas de război atunci când omenirea se confruntă cu cei mai de temut invadatori: orcile războinice care vor să colonizeze o altă planetă. Ca să afli cum se termină povestea, trebuie să vezi filmul. Este genial!

Trailer "Warcraft: Începutul"



Sper că v-am stârnit interesul să vă orientați către a vedea filme în cele mai impresionante formate: IMAX & 4DX. Biletele pot fi cumpărate de la casele de bilete, complet digitalizate, precum şi online. Mai multe detalii pot fi găsite pe website-ul www.cinemacity.ro.
Vizionare plăcută vă doresc și aștept părerile voastre legate de filmele pe care le-ați văzut. Sunt foarte curios cum a fost pentru voi experiența unui film IMAX sau 4DX.
Mulțumesc RanEvents Comm pentru informații!

Pe curând.