vineri, 30 septembrie 2016

"Colorează-ţi viaţa" la Palatul Mogoşoaia - expoziție pictură Marcel Thiele - 2-9 Octombrie


În perioada 2-9 octombrie, la Palatul Mogoşoaia, va avea loc expoziţia de pictură "Colorează-ţi viaţa" a artistului Marcel Thiele, eveniment care îşi propune să aducă împreună iubitorii de artă şi să încurajeze tinerii să îşi urmeze vocaţia.
Organizată de Asociația Culturală Alături de Tineri în colaborare cu HTag PR, expoziţia se deschide în data de 2 octombrie, ora 16:00, cu un scurt vernisaj, urmat de concertul acustic Alexandra Uşurelu si band-ul ei. Frumoasa cântăreaţă a devenit cunoscută publicului datorită albumului de debut "La capătul lumii", dar şi celor două turnee desfăşurate în paralel în întreaga ţară la începutul acestui an. Eu o ador pe ființa asta, are o voce atât de blândă, cântă ca un înger. Sunt sigur că o știți. Dacă nu, aveți aici contul ei de YouTube.

Alexandra Ușurelu
În urmatoarea duminică, pe 9 octombrie, ora 16:00, are loc evenimentul de închidere marcat printr-un workshop de pictură interactiv la care sunt invitaţi participanţii, degustare de vin şi, în finalul serii, concertul acustic susţinut de Zum, trupă formată din Andreea Crepcia - voce, Radu Drăgănescu - clape, Bujor Stoicovici - bas. Proiectul ZUM este o îmbinare specială de pop şi world music, o combinaţie de sonorităţi etno cu ritmuri moderne, cunoscuţi în lumea festivalurilor de film şi muzică.

Zum

Pictorul Marcel Thiele lucrează în stil abstract, cu culori puternice, pasteluri și nuanțe ferme, folosindu-se de instrumente și tehnici inedite. Fost CEO în companii internaţionale, Marcel Thiele s-a stabilit în urmă cu doi ani în România, unde a avut deja 4 expoziţii. O parte din cele 400 de tablouri pe care le-a pictat în România sunt deja expuse în proprietăți private din toată Europa, în ţări precum Franţa, Germania, Italia, Cehia, Belgia, România, dar și în Brazilia și SUA.

Organizatori 

Asociaţia Culturală Alături de Tineri, în colaborare cu HTag PR, cu sprijinul Primăria Municipiului Bucureşti şi Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti. Parteneri Crama Dealu Mare Urlaţi şi Love Plus.

Marcel Thiele Art: https://www.facebook.com/MarcelThieleArt
Event: https://www.facebook.com/events/1576030912703302/