joi, 22 septembrie 2016

La Webstock împlinesc un an de când scriu pe blog. 30 Septembrie #webstockro

Webstock 2016 - Cea mai mare conferinta dedicata social media din Romania. Eveniment organizat de Evensys si Vodafone.

A noua ediție Webstock, cel mai mare eveniment de social media din România, va avea loc pe 30 Septembrie la JW Marriott Grand Hotel și va cuprinde atât dezbateri și prezentări, cât și gala de premiere Webstock Awards, unul dintre evenimentele mele preferate.
Despre conferința Webstock

Cea de-a noua ediție a Webstock este organizată în două sesiuni axate pe temele: My Story și The Present is Visual și în 6 conferințe paralele, gândite să se desfășoare fie sub forma unor discuții libere, fie a unor prezentări susținute de speakeri. Temele acestor micro-evenimente care vor avea loc în paralel, după-amiază, sunt: Pro Blogging, How to Vlog, New Social Media, New Ideas for Marketers, Lessons of Innovation și Online Communication. Aceste sesiuni sunt propuse de organizatori pentru a raspunde întrebărilor legate de ultimele noutăți din online și social media, pentru a aduce în prim-plan tendințele actuale și modul în care va evolua comunicarea în mediul virtual. Programul de anul acesta reunește speakeri din domenii diverse, profesioniști care au împins limitele, au ridicat standardele și s-au poziționat ca lideri în ariile lor de activitate.

Speakeri recunoscuți la #webstockro

Evenimentul de anul acesta va fi unul extraordinar prin înseși oamenii pe care îi reunește în calitate de vorbitori. Printre aceștia, se numără: Marian Godină, violonistul Alexandru Tomescu, Adi Hadean, Dana Rogoz, Sorin Onișor, Matei Dima(BRomania), Bianca Adam, Costin Cocioabă, Irina Alexandru, Geanina Staicu-Avram, Lucian Mîndruță, Vlad Petreanu. Lista completă a vorbitorilor este disponibilă pe www.webstock.ro.

Studiu: Snapchat

Pe 30 septembrie, iSense Solutions va prezenta, prin intermediul lui Andrei Canda – Managing Partner, un studiu realizat în exclusivitate pentru Webstock despre Snapchat, aplicația care înregistrează cea mai mare creștere la nivel mondial. Sincer, pe mine nu m-a prins, dar poate aflu ceva nou aici care să mă convingă să îi mai dau o șansă. Care este rolul acestei aplicații, care este impactul ei asupra pieței din România, cum poate fi folosită ca instrument de promovare și ce viitor are în rândul utilizatorilor români sunt câteva dintre punctele centrale ale cercetării.

Gala Webstock Awards

Pe 30 septembrie, începând cu ora 19:00, va avea loc și cea de-a noua ediție a Galei Webstock Awards, în cadrul căreia vor fi premiate cele mai bune proiecte din online-ul românesc realizate în ultimul an. De asemenea, va fi anunțată și Personalitatea Online a Anului, acea persoana care s-a remarcat prin proiectele sale pe Internet, dar și în offline, care și-a construit o comunitate puternică și care are un impact vizibil asupra urmăritorilor săi. Votul pentru nominalizații la acest titlu este public și poate fi efectuat de oricine, accesând site-ul: http://bit.ly/2chsnDW, pana pe 23 septembrie.

Ultimele locuri la eveniment pot fi rezervate direct pe site

Webstock este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone, în parteneriat cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’s, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen și Siviero Maria.