miercuri, 21 septembrie 2016

"Doua lozuri" - Mergi la cinema și trei actori români îți dau cadou mașina din film #Dacia1300

Doua Lozuri - film romanesc. Dragos Bucur, Dorian Boguta, Alexandru Papadopol. RoImage. Silviu Pal Blog.
După succesul de box office cu Love Building, Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol se întorc în cinematografe cu o nouă supercomedie!

Trailerul comediei DOUĂ LOZURI surprinde perfect spiritul românului fără bani. În stilul caracteristic, aflat la ananghie, românul visează la un loz norocos și la un câștig peste noapte, dar, când îl lovește norocul, nu știe cum să reacționeze.
Povestea se învârte în jurul celor trei protagoniști, Sile, Dinel și Pompiliu (Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol), care află că nu e de ajuns să fii declarat câștigător doar pentru că ai toate numerele bifate pe bilet, ci e nevoie să "suferi" până ajungi milionar, așadar, vor trece printr-o serie de aventuri pentru a se putea prezenta la Loterie și a-și ridica premiul.

Mergi la cinema și trei actori români îți dau cadou mașina din film!

Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol stabilesc o premieră în România, oferind cadou o mașină vintage Dacia 1300, la fel ca cea folosită în comedia Două Lozuri.
Mașina aleasă pentru concurs a intrat într-un proces de recondiționare, așa că o vor scoate « ca nouă » din atelierul Custom Cars, iar nostalgicii Dacia 1300 au șansa să urmarească transformarea mașinii într-un miniserial cu Bucur, Papadopol și Boguță, care poate fi urmărit pe pagina de Facebook a filmului - https://www.facebook.com/DouaLozuri.

Concursul, organizat în parteneriat cu Groupama, începe pe 7 octombrie, odata cu intrarea filmului în cinematografe, și ține până pe 4 noiembrie 2016. Tot ce trebuie să facă participanții este să se înscrie pe pagina www.doualozuri.ro și să păstreze biletul care atestă că au vazut filmul Două Lozuri la cinema.

În plus față de premiul cel mare, Dacia 1300, cei înscriși pot câștiga o asigurare CASCO Gradual oferită de Groupama, o ieșire la masă cu Dragos Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol, precum și produse promoționale oferite de Două Lozuri și Custom Cars.

Extragerea câștigătorilor va avea loc pe data de 15 noiembrie 2016. Mai multe detalii și regulamentul pe www.doualozuri.ro.DOUĂ LOZURI este produs de Actoriedefilm.ro este distribuit de Ro Image 2000, și se va lansa în toate cinematografele din România pe 7 octombrie 2016.

Doua Lozuri - film romanesc. Dragos Bucur, Dorian Boguta, Alexandru Papadopol. RoImage. Silviu Pal Blog.