joi, 5 noiembrie 2015

Panasonic GX8 si FZ300 - Prezentare si testare la F64


F64 și Panasonic anunță disponibilitatea în România a celor mai noi echipamente dedicate fotografiei și filmării 4K. Lumix GX8 urmează modelului de succes GX7, oferind cea mai mare densitate de pixeli pe acest format four thirds, iar FZ300 livrează într-un pachet mic acele funcționalități necesare aparatului perfect pentru vacanțe, familie și explorări urbane. Ambele modele vor fi disponibile în portofoliul F64 la timp pentru sărbătorile de iarnă.

În cadrul evenimentului din sala expozițională de la magazinul F64, vă invităm să testați cele două noi aparate și să urmăriți prezentarea lor realizată de Bogdan Panait (ora 18:30) și Vlad Eftenie (ora 19:30)

Participarea la eveniment este posibilă doar în urma înscrierii prin intermediul formularului de AICI http://bit.ly/1l7i2zp

Grăbiți-vă, locurile sunt limitate! Vă așteptăm :)

Panasonic GX8 vine cu o serie de upgrade-uri substantiale, raportat la modelul anterior, GX7. Noul model mirrorless se adreseaza fotografilor avansati/entuziasti si profesionisti si impacheteaza functii avansate si tehnologii de ultima generatie.

Noul senzor Live MOS are o rezolutie de 20.3 Mpx si reprezinta cea mai mare densitate de pixeli pentru formatul MFT. Senzorul are in interval dinamic cu 1/3 EV mai mare si o rata a semnalului imbunatatita si, impreuna cu procesorul de imagine Venus Engine, este capabil de ISO maxim 25600 si de rafala de 10 fps cu AF-S (6 fps cu AF-C). Panasonic GX8 filmeaza 4K UHD la 30/24 fps si ofera functia Foto 4K - extragerea de fotografii de 8 Mpx din fisierele video 4K sau fotografierea in 4K la 30 fps.


Panasonic Lumix DMC-FZ300 este un aparat foto de tip bridge, cu un obiectiv superzoom ce acopera o plaja focala fantastica, de 25-600mm (echivalent 35mm), astfel nu veti pierde grandoarea peisajelor si nici detaliile aflate la departare, indiferent daca este vorba de viata salbatica sau sportivi la meci un pe teren. De asemenea, acast aparat foto va da posibilitatea sa realizati filme la rezolutia 4K, avand de 4 ori mai multe detalii decat o filmare Full HD.

Alte performate uimitoare ale aparatului Panasonic Lumix DMC-FZ300 sunt date de senzorul Mos de 12.1MP si procesorul Venus Engine ce va permit fotografierea cu pana la 60fps cu obturator electronic sau 12fps atunci cand este folosit obturatorul.

Prezentare si testare Panasonic GX8 si FZ300. Bogdan Panait si Vlad Eftenie - F64 - Live - Silviu Pal Blog
Prezentare si testare Panasonic GX8 si FZ300. Bogdan Panait si Vlad Eftenie - F64 - Live - Silviu Pal Blog