vineri, 6 noiembrie 2015

Sunt Blogger Ambassador al evenimentului Future of Media

Future of Media 2015 - Crowne Plaza, Bucuresti - Blogger Ambassador - Silviu Pal Blog
Da, am primit azi confirmarea! Am fost ales unul din bloggerii ambasadori ai evenimentului Future of Media, care va avea loc pe 26 noiembrie 2015, la Crowne Plaza Hotel, Bucuresti. Evenimentul este organizat de Evensys, in parteneriat cu Vodafone si BitDefender.

Future of Media este conferinta care aduce in prim plan tendintele anului 2016 in media, advertising, digital marketing, online publishing, mobile, tehnologie. Poti afla cum se intalnesc canalele media cu inovatiile in comunicare si ce impact vor avea acestea asupra pietei de media & marketing.

Ultimii ani au adus schimbari majore in media, iar canalele traditionale de comunicare (print-ul in mod special) nu mai sunt la fel de eficiente comparativ cu noile tehnologii. Care sunt schimbarile actuale din media, noile tendinte si inovatii care isi vor pune amprenta asupra platformelor de comunicare si vor redefini viitorul media, vor fi prezentate in cadrul evenimentului.

Specialisti din domeniu vor dezbate teme actuale, provocarile si oportunitatile industriei si efectele pe care noilor tehnologii le au asupra domeniului publicitatii, mobile si a altor platfome media. Unul dintre principalele obiective ale evenimentului va fi acela de a forma o imagine de ansamblu a viitorului si schimbarilor pe care noile media le au asupra jurnalismului, publicitatii si mediului mobile.

Evenimentul va reuni numerosi specialisti din media, advertising si mobile (TV & Radio, publicitate, digital, devices, aplicatii mobile, publisheri online), care vor aduce in prim plan cele mai noi tendinte din media, strategii de comunicare eficiente in diferite mijloace media, tactici pentru dezvoltarerea afacerilor din industrie.

Te poti inscrie ca si Companie (achitand taxa de participare 250 RON si completand formularul de aici), Media si Bloggeri (solicita o invitatie gratuita completand formularul de aici) sau, daca detii un blog si esti activ pe mai multe retele de socializare, te poti inscrie gratuit in calitate de ambasador si vei sustine evenimentul prin postarea de articole inainte de evenimente, dar si live blogging (aici).